Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot

Täydelliset Reaxon Oy:n verkkokaupan sopimus-, tilaus-, toimitus- ja takuuehdot. Voimassa 01.07.2010 alkaen.


Seuraavia ehtoja sovelletaan Reaxon Oy:n verkkokaupan ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvassa kaupassa. Ehdoissa noudatetaan Suomen lakia sekä Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä sekä Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä.

Reaxon Oy:n verkkokauppa myy tuotteitaan sekä tarvikkeitaan täysi-ikäiselle yksityishenkilöille eli kuluttajille, yritysasiakkaille eli yrityksille sekä organisaatioille.

Reaxon Oy:n verkkokauppa myy tuotteitaan myös alle 18- vuotiaille tai muutoin vajaavaltaisille kuluttajille, sillä ehdolla, että kyseisen henkilön holhooja antaa myöntymyksensä kaupan käyntiin Reaxon Oy:n verkkokaupassa.

Reaxon Oy:n verkkokauppa toimittaa tuotteitaan ainoastaan Suomeen.

Ehdot lyhyesti:

1. Reaxon Oy:n tuotteet, hinnat sekä tarvikkeet löytyvät Reaxon Oy:n verkkosivuilta: www.reaxon.fi

2. Reaxon Oy:n verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät arvonlisäveron ja kierrätysmaksun. Reaxon Oy ilmoittaa aina toimituskulut että tuotteen hinnan euroissa (€).

3. Reaxon Oy:n verkkokaupan ja asiakkaiden välisessä kaupanteossa käytetään seuraavia maksutapoja; Verkkomaksuissa Nordea, Säästöpankki/Aktia/Nooa, Sampo Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola, S-pankki ja Osuuspankki. Luottokorttimaksuissa verkkokauppamme Hyväksyy seuraavat luottokortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard . Lisäksi tuotteen toimituksen yhteydessä käytettävät maksutavat; Itella Oyj:n postiennakko-maksu.

Yrityksille ja yhteisöille toimitamme myös laskua vastaan. Maksuehtona tällöin 7 pv tai 14 pv.

Reaxon Oy verkkokaupassa toimii myös Klarna Lasku – 14 päivää maksuaikaa sekä Klarna osamaksu, Klarna on oma rahoitusyhtiö ja lisätietoja palveluista saat näiden sopimusehtojen lopusta kohdasta 3. Klarna osamaksu ja lasku

4. Toimitustapoina toimivat Itella Oyj:n Yön yli- palvelut: Itella Economy ja Itella Express Business Day lisäpalveluna postiennakko.

5. Palvelun tarjoajalla on milloin tahansa oikeus tehdä muutoksia Palveluun.

6. Verkkokaupallamme on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy ehtojen muutokset aina palvelua käyttäessään. Voimassaolevia sopimusehtoja sovelletaan aina sen hetkiseen kauppaan eikä Reaxon Oy:llä ole oikeutta muuttaa näitä sopimusehtoja tilauksen tekemisen jälkeen.

7. Tuotteiden takuuajat löytyvät hinnastostamme sekä ostokuitista. Yleisesti tuotteilla on 12 kuukauden takuu.

8. Myyntikelpoisella, käyttämättömällä tuotteella on kuluttajansuojan mukainen 14 päivän palautusoikeus.

9. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä tuotteita, palautusehdot ovat tarkemmin esiteltyinä näissä ehdoissa.1. Takuuehdot

1.Yleisesti tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu. Kaikissa tuotteissa sovelletaan niiden valmistajan lupaama, kyseisen tuotteen takuuaikaa. Valmistajan lupaama takuuaika ilmoitetaan kyseisen tuotteen tuotetiedoissa.

1.2 Takuu hoidetaan yleisesti Reaxon Oy:n kautta. Tällöin Reaxon Oy huollattaa takuunalaisen tuotteen ja lähettää korjatun tuotteen takaisin asiakkaalle. Mahdolliset kuljetuksessa särkyneet tuotteet vaihdetaan korvauksetta uuteen samanlaiseen tuotteeseen. Ellei Reaxon Oy:llä ole tarjota täsmälleen samanlaista tuotetta on myös vaihto toiseen, samanhintaiseen tuotteeseen/tuotteisiin mahdollinen.
Takuun ulkopuolelle jäävät korjaukset ja vaihdot veloitetaan aina asiakkaalta.

1.3 Takuuaika alkaa aina ostopäivästä. Tuotteen takuuvaihto tai -korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Tähän poikkeuksena takuuliikkeen mahdollinen korjaustakuu.
 

1.4 Takuun edellytyksenä on tuotteen tai tarvikkeen käyttäminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Reaxon Oy vapautuu takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi sen, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin tuotteen mahdollisen korjauksen hoitaa kuluttaja eikä Reaxon Oy ole vastuussa korjauksesta aiheutuvista kuluista.

1.5 Kuluttajan tulee noudattaa laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, takuu korvaa vain materiaalivirheet ja normaalikäytössä syntyneet viat.

1.6 Näytöissä jokaisella valmistajalla on omat säännöksensä, jotka määrittävät milloin tuote on viallinen ja kuuluu näin takuun piiriin. Tämä koskee mm. näytöissä joskus esiintyvää pikselivikoja.

1.7 Takuu ei korvaa tuotteen virittämisestä, ylikellottamisesta, ohjelmien, virusten, sähkökatkojen, ukkosvaurioiden, puhdistamisen laiminlyömisestä tai väärin säilyttämisestä koituvia vahinkoja. Takuu ei myöskään kata tuotteen ohjeiden laiminlyömisestä, väärinkäytöstä, asennusvirheestä tai fyysistä rikkoutumisesta johtuvia vaurioita. Lisäksi takuu evätään tuotteelta, mikäli tuotteen kanssa on käytetty muita kuin valmistajan hyväksymiä komponentteja, sovelluksia tai muita lisäosia.

1.8 Tuotteen virittämiseksi katsotaan mm. tuotteen suorituskykyä tai ominaisuuksia nostavien lisäosien / laitteiden käyttö, jotka eivät ole kyseisen tuotteen valmistajan hyväksymiä.

1.9 Tuotetta tulee käyttää ainoastaan maadoitetussa pistorasiassa. Reaxon Oy suosittelee tuotteiden kanssa käytettäväksi myös ukkossuojaa sekä puhelin- että sähkörasioissa. Itse tuotteen avaaminen evää aina takuun.

1.10 Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa siitä kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Asiakkaan tulee aina tehdä palautusilmoitus Reaxon Oy:lle ennen tuotteen lähettämistä. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)reaxon.fi tai vaihtoehtoisesti puhelimitse numeroon 040-3391508. Palautusehdot löydät kokonaisuudessaan kohdasta; 2. Palautusehdot

1.11 Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tuotteesta, tai saattavat sisältää erilaisen kokoonpanon. Tällaiset seikat eivät käy normaalista reklamaatiosta. Reaxon Oy voi vedota erehdykseen mikäli asiakas on ostanut tuotteen ilman tutustumista sen tuoteselosteisiin.

1.12 Mikäli valmistaja lupaa tuotteelle "elinikäisen takuun" tarkoittaa tämä kyseisen tuotteen keskimääräistä eliniän aikaista takuuta. Tuotteen keskimääräinen elinikä arvioidaan tuotekohtaisesti, esim. Monitorin kohdalla se on käytännössä 3-5 vuotta monitorista riippuen.

2. Palautusehdot

2.1 Reaxon Oy:ssä noudatetaan kuluttajasuojalain mukaista, 14 päivän palautusoikeutta. Palautusoikeus alkaa tuotteen saapumispäivästä kuluttajalle.

2.2 Palautusoikeus ei koske mm. hygieniatuotteita, korva- tai nappikuulokkeita, muste- tai värikasettia / patruunaa tai sen kaltaisia tuotteita, jotka ovat sinetöityjä. Tuotteen pakkaus katsotaan sinetöidyksi pakkaukseksi, mikäli tuotteen pakettia / suojaa ei saa auki vahingoittumattomana. Tällaisia tuotteita ovat mm. muistikortit, muistitikut tai muut pienlaitteet joiden muovipäällys on prässätty, lämpösaumattu tai muuten paketoitu kertakäyttöiseksi.

2.3 Asiakkaan tulee aina ensin ilmoittaa palautuksesta Reaxon Oy:lle. Tieto palautuksesta voidaan ilmoittaa joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)reaxon.fi tai vaihtoehtoisesti puhelimitse numeroon 040-3391508.

2.4 Palautus tulee tehdä  Itella Oyj:n asiakaspalautuksena. Reaxon Oy palauttaa mahdolliset etukäteen maksetut varat asiakkaalle välittömästi tuotteen saavuttua Reaxon Oy:lle.

2.5 Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen, eikä esimerkiksi toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen pidennä kyseisen tuotteen palautusaikaa.

2.6 Palautuksessa tuotteiden tulee aina olla:

a) Alkuperäisessä pakkauksessaan, hyvin pakattuina ilman merkintöjä. Tarkemmat ohjeet pakkaamiselle kohdassa 2.8.

b) Mukana tulee olla kopio ostokuitista sekä vapaamuotoinen selvitys laitteessa havaitusta viasta, sekä asiakkaan täydelliset yhteystiedot mukaan lukien pannkitilin numero, jolle kauppasumma halutaan palautettavan.

2.7 Reaxon Oy ei lunasta, luottopakettilähetyksiä tai muita lähetyksiä Matkahuollon tai muun toimittajan välillä.

Poikkeuksena tälle Itella Oy.

2.8 Palautuksissa Reaxon Oy:n tuotteiden tulee aina olla:

a) Pakattu alkuperäisieen myyntipakkaukseensa kaikkine tarvikkeineen (akut, lauturi, kaapelit, CD:t, myyntipakkauksen pakkausmateriaalit,jne.) pehmustettuna hyvin, vähintään 5 cm pehmustetta tuotteen ympärille. Kovalevyille tai muille helposti särkyville pehmustetta tulee olla vähintään 15 cm. Käytä tuotteen mukana saapuneita pakkausmateriaaleja ja pakkaa tuote samoin kuin se oli pakattu saapuessa. Tämä varmistaa palautuksen saapumisen perille ehjänä.

b) Pakattu tarvittaessa antistaattisesti. Tämä koskee ainoastaan herkkiä komponentteja, tuotteen tuotetiedot kertovat tuleeko ko. tuote pakata antistaattisesti vai ei.


2.9 Reaxon Oy:llä on oikeus olla vastaanottamatta tuotteen palautusta, mikäli ostaja on jättänyt  noudattamatta näitä pakkausehtoja. Tällainen noudattamatta jättäminen on esimerkiksi kovalevyn lähettäminen pakkaamattomana tai tuotteen lähettäminen pelkässä omassa myyntipakkauksessaan ilman erillistä pakettia.

2.10 Reaxon Oy:llä on oikeus evätä palautusoikeus asiakkaalta, mikäli tuotetta on kustomoitu tai muutoin muuteltu sen alkuperäisistä, ostohetkellä olleista ominaisuuksista.

2.11 Digitaalikameroissa ja videokameroissa Reaxon Oy rajoittaa kokeilun kohtuullisuuteen. Tämä tarkoittaa videokameroissa noin 10- 20 minuutin koekuvausta ja digitaalikameroissa 10 - 50 testiruutua.

2.12 Mikäli palautettu tuote on puutteellisesti pakattu tai se ei muuten noudata kyseisiä palautusehtoja, Reaxon Oy lähettää tuotteen takaisin asiakkaan kustannuksella.

2.13 Mikäli asiakas palauttaa tuotteen ulkomailta, vastaa hän itse kyseiseen palautukseen liittyvistä lähetys- ja postituskustannuksista.

2.14 Postin aiheuttama särkyminen on aina myyjän eli Reaxon Oy:n vastuulla.

3. Tilaaminen

3.1 Asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus-, toimitus- ja takuuehtoihin. Sopimusehdot tulee aina hyväksyä järjestelmässä ennen tilauksen tekemistä, kyseisiä asiakkaan hyväksymiä ehtoja noudatetaan osapuolten välillä aina kaupan loppuunvientiin saakka eikä Reaxon Oy:llä ole oikeutta muuttaa näitä ehtoja kyseisellä ajalla.

3.2 Tehdessään tilauksen, ostaja sitoutuu ehtojen noudattamisen lisäksi ilmoittamaan seuraavat tiedot:

Nimensä
Postiosoitteensa
Sähköpostiosoitteensa
Puhelinnumeronsa tai mahdolliset puhelinnumerot, joista hänet tavoittaa.
Mikäli kuluttaja on alle 18-vuotias tai muutoin vajaavaltainen henkilö, on hänen ilmoitettava holhoojansa myöntyminen kaupantekoon Reaxon Oy:ssä.

Asiakkaan on annettava myös henkilötunnuksensa käyttäessään Klarna-osamaksu tai Klarna-laskulla palveluita johtuen luottotietojen tarkistamisesta.

3.3 Yrityksen ostaessa tuotteita Reaxon Oy:ltä, on kyseisen yrityksen ilmoitettava seuraavat tiedot:

Yrityksen nimi
Reaxon Oy:n ja yrityksen välisestä kaupanteosta vastaavan yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä yrityksen toimitusosoite.

3.4 Reaxon Oy kerää ostajan ja yrityksen tiedot asiakasrekisteriinsä.
Reaxon Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin ulkopuolisille, poikkeuksena tälle, mikäli:

Asiakas on toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti, tässä tapauksessa Reaxon Oy:llä on oikeus luovuttaa asiakkaan tietoja viranomaiskäyttöön. Mikäli viranomaiset velvoittavat Reaxon Oy:n luovuttamaan kyseisen henkilön tietoja.

3.5 Myöskin Reaxon Oy:n asiakkailla on velvollisuus olematta paljastamatta muiden asiakkaiden tietoja. Tämä koskee esimerkiksi tilanetta missä asiakas on saanut vahingossa väärän lähetykset joka voi sisältää toisen asiakkaamme tietoja.

3.6 Reaxon Oy:n ja ostajan välinen yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse. Reaxon Oy:n täydelliset yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.reaxon.fi/index.php?inc=70&page_id=4 .

3.7 Asiakkaan vahvistaman tilauksen jälkeen Reaxon Oy lähettää asiakkaalle automaattisesti sähköpostilla tilausvahvistuksen.

3.8 Kauppasopimus astuu voimaan välittömästi tilauksen vahvistuksen jälkeen. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

3.9 Maahantuontirajoituksista, viranomaisrajoituksista tai huonosta saatavuudesta johtuen Reaxon Oy:n vastuu rajoittuu aina vain kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen. Superkuvalla on myös oikeus purkaa kauppa omasta aloitteestaan, johtuen esimerkiksi yllä olevista seikoista jotka vaikeuttavat kaupan toteutumista.

3.10 Reaxon Oy varaa oikeuden tuotteidemme myynnistä isommissa erissä. Syynä tähän voi olla mm. kyseisen tuotteen huono saatavuus.

3.11 Asiakkaan tulee palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta asiakkaalle, mikäli asiakas ei hyväksy tuotteen sisältöä.

3.12 Reaxon Oy myy tuotteensa aina sellaisena kun ne ovat. Tuotteiden tuoteselosteet ovat nähtävissä Reaxon Oy:n verkkosivuilla tai valmistajan sivustolla.

3.13 Reaxon Oy varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

3.14 Reaxon Oy voi selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa vedota erehdykseen. Tällainen voi olla virhe jonka olemassaolon asiakkaan olisi tullut ymmärtää, esimerkiksi jos 500 euron videokameraa myydään erehdyksen vuoksi 50 eurolla.

3.15 Reaxon Oy ei ole vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista.

4. Hinnat

4.1 Reaxon Oy:n tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta. Tuotteiden sekä toimituskulujen hinnat ilmoitetaan aina euroissa (€).

4.2 Reaxon Oy:n sivuston ostoskori kertoo kyseisen, tilatun tuotteen tarkat toimituskulut toimitustavan valinnan jälkeen.

4.3 Toimituskulujen hinnoittelu tapahtuu Itella Oyj:n  kulloinkin voimassa olevien toimitustapojen sekä toimituskulujen mukaisesti.

4.4 Tuotteen hinnan noustessa tilauksen jättämisen jälkeen Reaxon Oy myy tuotteensa asiakkaalle tilaushetkellä olleeseen hintaan.

4.5 Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakkaalta maksuton, ehtona tälle on asiakkaan velvollisuus ilmoittaa virheestä kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisesta.

5. Maksaminen


5.1 Maksutapoina Reaxon Oy:ssä käyvät seuraavat; verkkomaksuissa Nordea ja Osuuspankki. Luottokorttimaksuissa Reaxon Oy käyttää Luottokunnan maksupalvelua jossa käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard. Lisäksi tuotteen toimituksen yhteydessä käytettävät maksutavat; Itella Oyj:n postiennakko-maksu. Reaxon Oy verkkokaupassa toimii myös Klarna Lasku – 14 päivää maksuaikaa sekä Klarna osamaksu, Klarna on oma rahoitusyhtiö ja lisätietoja palveluista saat näiden sopimusehtojen lopusta kohdasta 3. Klarna osamaksu ja lasku

6. Toimitusehdot


6.1 Reaxon Oy toimittaa tilatut tuotteet 1-4 päivän toimitusajalla mikäli tuote on suoraan varastossamme eli saatavilla. Mikäli tuote ei kuitenkaan ole varastossa, on toimitusaika yleisesti 3-10 arkipäivää. Kehoitamme kuitenkin tällaisissa tuotteissa olemaan yhteydesä Reaxon Oy:n asiakaspalveluun, tarkan toimitusajan varmistamiseksi. Reaxon Oy pyrkii toiminnallaan tekemään kaikkensa että toimitus tapahtuisi asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.

6.2 Reaxon Oy ilmoittaa asiakkaalle viivyttelemättä, mikäli tuotteen toimitusaika on luvattua pidempi.

6.3 Ilmoitus tuotteiden toimittamisen viivästymisestä tapahtuu puhelimitse tai sähköpostilla.

6.4 Reaxon Oy:n ajankohtaiset, voimassaolevat toimitustavat löytyvät näiden sopimusehtojen lopusta.

6.5 Mikäli toimituskulujen hinta on muuttunut tilaushetken jälkeen, toimitetaan kyseinen tuote aina tilaushetkellä sovittuun hintaan.

6.6 Mikäli tuote myöhästyy maahantuonti- tai viranomaisrajoitusten toimesta, tai muista Reaxon Oy:stäa riippumattomista seikoista, Reaxon Oy:n vastuu rajoittuu vain kyseisen kaupan purkamiseen tai mahdollisten etukäteen maksettujen rahojen palautukseen. Tämä koskee verkkokauppamme kaikkia tuotteita. Reaxon Oy:llä on myös oikeus purkaa kauppa omasta aloitteestaan, johtuen esimerkiksi yllä olevista seikoista jotka vaikeuttavat kaupan toteutumista.

Lähetä kysymykset ja palautteet osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)reaxon.fi


1.Hinnat ja toimitustavat:

Yrityksille ja yhteisöille:
 
Itella Oyj, Next Business Day

Toimitus lähimpään postitoimipaikkaan
Toimituskulut: 8,00 Eur lähetykseltä
 

Kuluttajille:
Itella Oyj, Economy 16:
Toimitus lähimpään postitoimipaikkaan
Toimituskulut: 8,00 Eur lähetykseltä
 

Itella Oyj, Economy 16 + Postiennakko:
Toimitus lähimpään postitoimipaikkaan
Toimituskulut: 12,00 Eur lähetykseltäReaxon Oy
Katekaari 1
08680 Lohja

Puh 050-3391508
asiakaspalvelu(at)reaxon.fi

Avoinna: Ma-Pe 09.00-16.00

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia /Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)reaxon.fi tai puhelimitse numeroon 050-33391508 (ma-pe 9.00 - 16.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Itellan asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Reaxon Oy, Katekaari 1, 08680 LOHJA

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  asiakaspalvelu(at)reaxon.fi tai soittamaan 050-3391508.


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(a)raexon.fi tai soittamalla 010 4396699. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Reaxon Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

Reaxon Oy
Katekaaari 1
08680 Lohja

puh. 050-3391508

sähköposti: asiakaspalvelu(at)reaxon.fi