PLUSTEK ePhoto z300- valokuvaskanneri

Tuotekoodi: epz300
PLUSTEK-ePhoto-z300--valokuvaskanneri-epz300-1.jpg
PLUSTEK-ePhoto-z300--valokuvaskanneri-epz300-2.jpg
269,00 €
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 8,00 €Nouto varastolta: Katekaari 1, Lohja: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
UUTUUSErityisesti valokuvien skannaamiseen suunniteltu skanneri. Pystyy kuitenkin skannaamaan todella laajan valikoiman erilaisia originaaleja, kuten kuitteja, muovikortteja, käyntikortteja ja paperiarkkeja aina A4- kokoon asti.Tunnistaa dokumentin j...

UUTUUS

Erityisesti valokuvien skannaamiseen suunniteltu skanneri. Pystyy kuitenkin skannaamaan todella laajan valikoiman erilaisia originaaleja, kuten kuitteja, muovikortteja, käyntikortteja ja paperiarkkeja aina A4- kokoon asti.
Tunnistaa dokumentin ja aloittaa skannaamisen automaattisesti. Valokuvan skannaaminen tapahtuu n. kahdessa ja A4- arkin n. viidessä sekunnissa.
Syöttölaiteeseen voi laittaa vain yhden valokuvan kerrallaan. Tällä estetään kuvien hankaantuminen toisiaan vasten. Kuljetinrullat ovat varta vasten valokuvien kuljettamista varten suunnitellut, joten ne eivät vaurioita kuvaa, kuten tavalliset skannerit tekevät.
Resoluutio 600x600, CCD- kenno, kuvien automaattinen rajaus ja oikaisu tuottavat korkealaatuisen skannaustuloksen helposti ja nopeasti.
Liitettävissä sekä Windows- että MAC- tietokonesiin.

Katso video
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@reaxon.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto postista 8,00 €
Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana 11,00 €
Nouto varastolta: Katekaari 1, Lohja 0,00 €