ScanPro 3000- mikrofilmiskanneri

Tuotekoodi: SP863200
ScanPro-3000--mikrofilmiskanneri-SP863200-1.jpg
0,00 €
Myynnissä vain myymälässämme
Tätä skanneria on pitkään odotettu. Parasta, mitä mikrofilmien skannaamiseen löytyy. 26 megapikselin kamerakenno takaa parhaan laadun, vähintään kaksi kertaa paremman kuin mikään muu mikrofilmiskanneri.Skanneriin voidaan valita erilaisia manuaalisia ...

Tätä skanneria on pitkään odotettu. Parasta, mitä mikrofilmien skannaamiseen löytyy. 26 megapikselin kamerakenno takaa parhaan laadun, vähintään kaksi kertaa paremman kuin mikään muu mikrofilmiskanneri.

Skanneriin voidaan valita erilaisia manuaalisia tai motorisoituja filmikuljettimia sekä mf- korteille (fiche), ikkunakorteille (aperture card) että myös valinnaisesti 16/35 mm rullafilmille. Linssin suurennuskerroin 7x -54x. Valinnaisesti on saatavana myös 7x - 105x linssi (Ultra Fiche).Toimitukseen kuuluu PowerScan-ohjelmisto (ilmaiset päivitykset) ja USB3 -kaapeli. Valolähteellä on ikuinen takuu.

Erityisesti kirjastokäyttöä ajatellen skannerin etupaneelissa on usb-portti, joten jos käyttäjä haluaa skannata usb- muistitikulle (tai omalle ulkoiselle kiintolevylleen) usb-porttia ei tarvitse etsiä työasemaan takaa.

Skannausnopeus on tärkeä tuottavuutta ja käytettävyyttä lisäävä tekijä. ScanPro- skannereiden nopeus se on vertaansa vailla. Parhaimmallakin laadulla < 1 sek. Katsopa, mihin muut skannerit pystyvät.

ScanPro 3000 soveltuu käyttöön, jossa skannausmäärät ovat suuria ja käyttö jatkuvaa. PowerScan 3000- ohjelmisto laajennuksineen on erittäin monipuolinen ja innovatiivinen mahdollistaen mm. tekstin haun asiakirjasta, mutta myös netistä. Tekstiä on myös mahdollista kopioida mikrofilmiltä vaikkapa tesktinkäsittelyohjelmaan. Skannausohjelma tuottaa myös haluttaessa etsittävää PDF:ää sekä yksisivuisena että monisivuisena asiakirjana.

Esite

Katso esittelyvideo

Hull History Center Euroopan ensimmäinen ScanPro 3000:n hankkinut

KERRO TARPEESI, TEEMME TEILLE TARJOUKSEN.

mikrofilmiskanneri, microfilm scanner, microfilm, mikrofilmin lukulaite, lukulaite, katselulaite, mikrofilmi


microfilm scanner, microfilm, mikrofilmi, mikrofilmi skanneri, lukulaite, katselulaite, mikrokortti,
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@reaxon.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 1 vuotta