ScanPro i9300- mikrofilmiskanneri

Tuotekoodi: SP9869300
ScanPro-i9300--mikrofilmiskanneri-SP9869300-1.jpg
0,00 €
Myynnissä vain myymälässämme
UUTUUS. Parasta, mitä mikrofilmien skannaamiseen löytyy. 26 megapikselin kamerakenno takaa parhaan laadun, vähintään kaksi kertaa paremman kuin mikään muu mikrofilmiskanneri. Myös kuvamerkittyjen (blipped / image marked) filmien skannaaminen onnistuu...

UUTUUS. Parasta, mitä mikrofilmien skannaamiseen löytyy. 26 megapikselin kamerakenno takaa parhaan laadun, vähintään kaksi kertaa paremman kuin mikään muu mikrofilmiskanneri. Myös kuvamerkittyjen (blipped / image marked) filmien skannaaminen onnistuu ennennäkemättömällä tarkkuudella.

Skannerilla voidaan skannata peruskokoonpanossaan mf- kortteja (fiche) ja ikkunakortteja (aperture card) sekä optiona saatavan rullakuljettimen avulla myös 16/35 mm rullafilmejä. Linssin suurennuskerroin 7x -54x. Valinnaisesti on saatavana myös 7x - 105x linssi (Ultra Fiche).Toimitukseen kuuluu PowerScan-ohjelmisto (ilmaiset päivitykset) ja USB3 -kaapeli. Valolähteellä on ikuinen takuu.

Rullakuljetin on täysin uusittu ja pystyy kuljettamaan filmiä nyt entistä tasaisemmin, hiljaisemmin ja turvallisemmin.

Erityisesti kirjastokäyttöä ajatellen skannerin etupaneelissa on usb-portti, joten jos käyttäjä haluaa skannata usb- muistitikulle (tai omalle ulkoiselle kiintolevylleen) usb-porttia ei tarvitse etsiä työasemaan takaa.

Skannausnopeus on tärkeä tuottavuutta ja käytettävyyttä lisäävä tekijä. ScanPro- skannereiden nopeus se on vertaansa vailla. Parhaimmallakin laadulla < 1 sek. Katsopa, mihin muut skannerit pystyvät.

ScanPro i9300 soveltuu käyttöön, jossa skannausmäärät ovat suuria ja käyttö jatkuvaa. PowerScan- ohjelmisto laajennuksineen (sisältyvät) on erittäin monipuolinen ja innovatiivinen mahdollistaen mm. tekstin haun asiakirjasta, mutta myös netistä. Tekstiä on myös mahdollista kopioida mikrofilmiltä vaikkapa tesktinkäsittelyohjelmaan. Skannausohjelma tuottaa myös haluttaessa etsittävää PDF:ää sekä yksisivuisena että monisivuisena asiakirjana.

Katso esittelyvideo
mikrofilmiskanneri, microfilm scanner, microfilm, mikrofilmin lukulaite, lukulaite, katselulaite, mikrofilmi
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@reaxon.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 1 vuotta