Wicks and Wilson UScan+ HD

mikrofilmiskanneri

Wicks-and-Wilson-UScan-HD-WWUSC3-1.png
Wicks-and-Wilson-UScan-HD-WWUSC3-2.png
0,00 €
Myynnissä vain myymälässämme
Wicks and Wilson  UScan+ HD on UScan- malliston edistyksellisin laite. Kolminkertainen skannauslaatu takaa sen, että huonokuntoisetkin mikrofilmi saadaan digitoitu laadukkaasti. Tässä skannerissa on mahdollisuus skannata myös värillisenä.Tällä skanne...

Wicks and Wilson  UScan+ HD on UScan- malliston edistyksellisin laite. Kolminkertainen skannauslaatu takaa sen, että huonokuntoisetkin mikrofilmi saadaan digitoitu laadukkaasti. Tässä skannerissa on mahdollisuus skannata myös värillisenä.
Tällä skannerilla voidaan skannata mikrokortteja (fiche), ikkunakortteja (aperture card), rullafilmejä (16/35 mm) sekä kamerafilmejä (negatiivit ja diapositiivit).
Tukeva rakenne ja helppokäyttöinen, mutta monipuolinen ohjelmisto. RapidScan- ominaisuus mahdollistaa rullafilmien automaattisen skannaamisen, vaikkapa koko rullan kerrallaan.
Kensington turvalukitus, mahdollisuus käyttölaskutukseen, jne.
Skannaus tiedostoon, CD/DVD:lle, muistitikulle, tulostukseen, sähköpostiin, pilvipalveluu ja Google Docs:iin.
Wicks&Wilson- mikrofilmskannerit rakennetaan modernissa tehtaassa noudattaen erittäin korkeita laatu- ja energiansäästövaatimuksia.
Hyvät raaka-aineet, koetut ja kontrolloidut työmenetelmät ja perusteellinen laaduntarkkailu tekevät näistä laitteista erittäin luotettavia ja pitkäikäisiä.

mikrofilmiskanneri, microfilm scanner, microfilm, mikrofilmin lukulaite, lukulaite, katselulaite, mikrofilmi
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@reaxon.fi